Avsnitt 10 – Det blir inget jävla SM-guld

Barn, flyttar och annat har gjort att inspelningen dröjt. Men nu är vi tillbaka med avsnitt numero 10 av Café Lorry. Vi inleder med att snacka lite silly season, as always, och nu riktas blickarna mot säsongen 21/22 (och ännu längre framåt). På slutet av avsnittet får ni höra våra tankar om slutspelet, hur det går för VF och vilka som är favoriter.

Men den stora delen vi har att ge er är inget mindre än Café Lorry Awards! Säsongens bästa spelare på respektive position och i diverse andra kategorier ska prisas. Tycker vi likadant eller olika? Tycker vi rätt eller är vi ute på hals is? Låt oss höra i kommentarerna.

Trevligt lyssnande! Podden finns som alltid på Spotify, Acast och iTunes.

Synpunkter eller frågor? Ni når oss alltid på TwitterDavidMagnusJonas

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s